You Have To Pass Through A Secret Passageway To Find This Home

This Sao Paolo home features a lush, wide open backyard and a long pool that runs the entire length of the house. But to get there, you have to go through a nondescript concrete door on a corner.

Designed by architect Isay Weinfeld, it comprises four rectangular boxes, each finished with a different material. The living room has pebble-blasted concrete, the office has exposed concrete, the entertainment room has wood, and the dining room has sand-blasted concrete. Although it's a very modern construction with a wide look that emphasises long, clean lines, it also incorporates its natural surroundings. An indoor garden leads to the main floor, existing trees are included in the five patios, and an atrium filled with plants is at the centre of the building. Skylights installed throughout the house allow sunlight to flood the space. Besides the pool, there's also a gym, a movie theatre and a sauna. [Deezen]

Trending Stories Right Now